Clubfitting

Bij GolfReede geloof ik dat elke golfer uniek is en dat hun clubs moeten worden afgestemd op hun individuele behoeften en speelstijl. Daarom bied ik gespecialiseerde clubfittingdiensten aan, zodat jij het maximale uit je spel kunt halen.

Wat is Clubfitting?

Clubfitting is een op maat gemaakte aanpak om ervoor te zorgen dat je golfclubs perfect passen bij jouw lichaamsbouw, swing en speelstijl. Het gaat verder dan alleen de keuze van de clublengte en omvat ook factoren zoals lie angle, loft, shaft flex en gripdikte. Met clubfitting kun je je spel optimaliseren en de consistentie en nauwkeurigheid van je slagen verbeteren.

Clubfitting Diensten

Persoonlijke Consultatie

Als ervaren clubfittingexpert sta ik klaar om met jou samen te werken. Tijdens een persoonlijke fitting afspraak bespreken we je doelen, fysieke eigenschappen en huidige spel, zodat we een diepgaand inzicht krijgen in wat je nodig hebt.

Geavanceerde Technologie

Ik maak gebruik van de nieuwste technologische hulpmiddelen, zoals launch monitors en swinganalyse-software, om objectieve gegevens te verzamelen over je swingdynamiek. Deze gegevens helpen ons bij het aanbevelen van de ideale clubspecificaties.

Assortiment

Unieke samenwerking met het merk PING.

Voordelen van Clubfitting

  • Optimale Prestaties: Verbeter je afstand, nauwkeurigheid en consistentie.
  • Comfort en Vertrouwen: Speel met clubs die perfect aanvoelen en je het vertrouwen geven om elke slag aan te gaan.
  • Voorkom Blessures: Een goede clubfitting kan helpen bij het verminderen van spanning en het voorkomen van blessures veroorzaakt door een verkeerde houding.

Maak een Afspraak

Klaar om je spel naar een hoger niveau te tillen? Maak een afspraak voor een clubfitting bij GolfReede. Ik sta voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de ideale golfuitrusting die past bij jouw unieke behoeften en speelstijl.