Golflessen

Golf is een sport voor iedereen. Zowel voor beginners als gevorderden, jong en oud. Samen, in een groep of alleen. Iedereen speelt op zijn of haar eigen niveau. Na het behalen van het golfsvaardigheidsbewijs (GVB), kunt u op diverse golfbanen spelen. Het is natuurlijk leuk om het spel goed onder de knie te krijgen en steeds beter te worden. Het doel is een zo laag mogelijke handicap te behalen binnen uw bereik. Om uw persoonlijke doelstellingen te halen is het van belang dat u veel oefent en speelt. Les helpt u daarbij.

Het lesaanbod heeft een breed scala aan lesmogelijkheden. Golfles is maatwerk. Ik zal altijd in overleg met u een passend lesprogramma opstellen. Alle lessen worden verzorgd op de uitgebreide oefenfaciliteiten, zoals een grotendeels overdekte driving range, een ruime putting- en chipping green. Naast de oefenfaciliteiten is er ook nog een uitdagende 18 holes PAR4-PAR3 golfbaan waarop geoefend kan worden.

Persoonlijke lessen of met meerdere personen (max. 4 personen), het kan. U volgt lessen, die afgestemd zijn op uw persoonlijke behoeften. Zo zijn er opfriscursussen, die ervoor zorgen dat je je weer de juiste technieken eigen maakt en die de foutjes, die in je spel zijn geslopen, corrigeren. Daarnaast worden er baanlessen gegeven en er zijn nog diverse andere specifieke trainingen mogelijk.

Clinic met collega’s, vrienden of familie zijn op aanvraag.